Ilija Ovuka

Направљене поруке на форуму

Гледање 1 чланака - 1 до 10 (од 10 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • као одговор на: Objava u FBG Vojni penzioneri Srbije #1952

  Ilija Ovuka
  Модератор

  *Dragisa Davkovski_ Kolega Jovanoviću, poruku koju ste stavili na svom sajtu je DOKAZ da imate predsednika koji je EGOISTA, NARCISOIDAN i gleda samo svoj interes a zaboravlja da samo jedna (ta njegova) presuda NE GARANTUJE uspeh u ostvarivanje naših prava….a posebno stoga što taj zakonski rok je čekanje najmanje 90 dana – 60 dana je rok za direkciju koja treba da donese rešenje i 30 dana za filijalu od dana dobijanja rešenja od direkcije….a ti sada izračunaj i proceni koliko će vremena da prodje dok se ta rešenja donesu…..a mi treba da čekamo do tada kako bi stekli uvid na tu presudu….pa zar vi stvarno mislite da smo blesavi i ne poznajemo Zakon…sve to govori o vama i vašeg predsednika kojeg treba da smenite i počnete da funkcionište u duhu Zakona i STATUTA …..dok god nas budete ovako ponižavali i radili na štetu svih nas o VAMA i treba iznositi samo istinu i štetu koji činite prema svima nama……PITAM VAS šta će biti kada RF dobije tu presudu i obavesti nadležne iz izvršne vlasti koji će sutra MOBINGOM primorati SUD da NESME više donositi pozitivne presude,….a mi i dalje čekamo da prodje taj zakonski rok ili se vi nakanite da tu presudu ODMAH objavite radi interesa ne samo svojih članova već i interesa svih nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*

  као одговор на: Snimci sa protesta 15.03.2016.g. #1872

  Ilija Ovuka
  Модератор

  Ово су они који се боре за права војних пензионера и не баве се политиком, а друге оптужују да ће протест злоупотребити у политичке сврхе:

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=561647030676763&set=a.398391973668937.1073741830.100004944122104&type=3&theater

  као одговор на: Emisija AIF IPTV o problemu duga VP #1740

  Ilija Ovuka
  Модератор

  Ovu najavu je uradio urednik ArmyInfoForuma. To je slobodno shvatanje onoga cemu je prisustvovao a emisija je radjena za nas i nase potrebe.Ovu internet TV možete pratiti i na ovoj stranici:http://www.armyinfoforum.org/ionad/

  Pritiskom na dve suprotstavljene strelice ulazite u režim punog ekrana a isto tako i izlazite stim da možete kursorem miša ići na vrh ekrana i ponudiće se opcija izlaska iz punog režima ili pritiskom dirke ESC na tastaturi.

  • Овај одговор је промењен 4 године, 7 месеци раније од стране  Ilija Ovuka.
  • Овај одговор је промењен 4 године, 7 месеци раније од стране  Ilija Ovuka.
  • Овај одговор је промењен 4 године, 7 месеци раније од стране  Ilija Ovuka.
  као одговор на: STAVOVI I RAZMISLJANJA DRAGISE DAVKOVSKOG #1650

  Ilija Ovuka
  Модератор

  Ima toga još što nije objavljeno i zbog čega je sva ova pisanija i počela. Mislim da je ovo javno nepotrebno iznositi i koristiti prepiske e-mailovima u okviru KT. Nesuglasice i svoje stavove treba izneti na sastanku ili u međusobnoj komunikaciji, usaglasiti ili ne stavove i onda izaći u javnost. U ovom odsudnom trenutku ovo nam nije potrebno. Može da nanese nenadoknadivu štetu, da se odrazi na odaziv na sledećem protestu a naši neprijatelji će da likuju!

  као одговор на: Удружени до циља #1335

  Ilija Ovuka
  Модератор

  Prenosim sa Bloga Arsenija S.: *петак, 24. јул 2015.
  САОПШТЕЊЕ

  У тексту под насловом „Удружени до циља“ ненамерно сам погрешно интерпретирао „Позив УППС ГО Ниш удружењима-асоцијацијама војних пензионера на састанак“ и због тога се,

  ЈАВНО ИЗВИЊАВАМ

  Удружењу пензионисаних подофицира Србије – Градски одбор Ниш.

  Ненамерна грешка настала је због тога што сам о прогласу обавештен телефоном „ да имамо ситуацију да и УППС и УСПВЛС се јављају да организују протесте“ јер се нисам налазио у Београду. Информацију нисам могао да проверим јер у месту где сам се налазио немам интернет. По доласку у Београд, преморен састанцима и безуспешним покушајима да успоставим телефонску везу са председником УВПС, заборавио сам да проверим изворни документ и написани текст сам са УСБ-а пребацио у компјутер и поставио на свој блог.

  Дакле, УППС-ГО Ниш није се појавило као организатор протеста већ као организатор састанка за припрему протеста што даје сасвим другу конотацију читавом пасусу написаног текста који се односи на УППС, након овог објашњења.

  Молим колеге из УППС – ГО Ниш да прихвате извињење.

  Уједно се захваљујем господину Милету Бјеливуку који је уочио моју грешку и одмах ми указао на њу.

  С поштовањем,
  Арсеније Станковић*

  као одговор на: Саопштење за јавност #1202

  Ilija Ovuka
  Модератор

  Umesto * да се тако водимо у РФ ПИО* treba da stoji *da se tako vodimo u APR*.

  I još jedna ispravka *После прихватања организационог одбора да организује и протесте, 22.06.2015…..* treba da stoji datum 22.05.2015.

  као одговор на: Demanti na pisanje u Politici #1191

  Ilija Ovuka
  Модератор

  Nije prošla datoteka u JPG formatu te je objavljujem u pdf

  Додаци:
  You must be logged in to view attached files.
  као одговор на: Autorski tekst Mileta Bjelivuka #1042

  Ilija Ovuka
  Модератор

  Nisam video da je ovaj tekst postavio Zlatko u drugoj rubrici. Izvinjavam se što pre objave nisam pregledao sve rubrike foruma.

  као одговор на: PROTEST RADNIKA I PENZIONERA U BEOGRADU #921

  Ilija Ovuka
  Модератор

  Za Radio slobdna Evropa izjavu je dao Jovan Tamburić. Izjavu možete pogledati na ovom linku:
  http://www.slobodnaevropa.org/content/radnici-na-praznik-rada-vise-na-uranku-nego-na-ulici/26988977.html

  као одговор на: ПРВОМАЈСКИ ПРОТЕСТ ПЕНЗИОНЕРА #911

  Ilija Ovuka
  Модератор

  Prvomajski protest:
  Skup će početi u 11 časova, ali će okupljanje početi od 10.30. na Trgu Nikole Pašića.
  Na skupu će biti pročitan Prvomajski proglas, a okupljenima će se obratiti predsednici dve sindikalne centrale – Ljubisav Orbović i Branislav Čanak.
  Biće izveden i kraći performans. Kako je rečeno na konferenciji za medije, sindikati imaju dva sredstva borbe: glas i papir. U petak, 1. maja, pokazaće „kako papir može da bude glasan“.
  Nakon performansa, učesnici skupa će se u koloni uputiti ka Slaviji gde će biti položeno cveće na spomenik Dimitriju Tucoviću, a u povratku će, simbolično, ostaviti poruke ispred zgrade Vlade Srbije.
  Kao uvod u ovaj veliki prvomajski skup, 29. i 30. aprila, u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Subotici i Kragujevcu biće održana kampanja posvećena dostojanstvenom radu, afirmaciji i unapređenju prava zaposlenih i porukama vezanim za Praznik rada. Na punktovima će biti deljeni flajeri odštampani za ovu priliku.
  U Beogradu, kampanja će se sprovoditi na pet punktova (Terazije, Trg Nikole Pašića, Slavija, Knez Mihajlova, Ušće), u periodu od 11 do 17 časova.
  U Kragujevcu, kampanja će se odvijati u pešačkoj zoni na platou ispred Zlatne ruže, u periodu od 11 do 15 časova.
  U Nišu, kampanja će se sprovoditi u Obrenovićevoj ulici, ispred TC Kalča, u periodu od 12 do 16 časova.
  Za druge gradove još uvek nemamo tačne informacije.

Гледање 1 чланака - 1 до 10 (од 10 укупно)