Годишња скупштина УППС ГО Ниш 16.05.2017.год.

И ове године, као и свих предходних УППС ГО Ниш, прославило је дан формирања 16.05.2006.год. ,Овој прослави одазвали су се високи гости међу којима је помоћник министра одбране за људске ресурсе у МО господин Милош Јанковић, командант копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић, градоначелник града Ниша господин Дарко Булатовић, начелник управе за традицију стандард и ветеране у МО Р.Србије пуковник Слађан Ристић и многе друге високе личности из МО Р.Србије као и из градских структура Ниша уз доказане пријатеље као што су Дунав Осигурање, Генерали Осигурање, представници СББ и моги други пријатељи који поштују и пдржавају рад  УППС ГО Ниш.

                                         Изјава за медије председника УППС ГО Ниш

 

Том приликом анализу рада и проблеме са којима се Удружење сусреће дуги низ година, изнео је председник УППС ГО Ниш Милорад Петковић,  директно се обраћајући прсутним гостима уз захтев за разумевање у решавање истих.

Организација прославе из године у годину је све боља, а разумевање и подршка при решавању проблема од релевантних чиниоца који присуствују је све конкретнија уз међусобно поштовање и уважавање.

Између осталог, признања заслужним члановима УППС ГО Ниш  и пријатељима Удружења, уручио је председник Милорад Петковић.

А као потврду за борбу по закону стечена права свих војних пензионера, политике Удружења која се темељи на легалним и легитимним средствима у остваривању постављених циљева, председник Милорад Петковић је награђен од стране УТСВ МО Р.Србије посебном Захвалницом под бројем 100 са легитимним атестом од стране Ваздухопловног Музеја, са делом невидљивог авиона који је оборен изнад Србије у Буђановцима 1999.год.Завалницу је уручио помоћник МО Р.Србије за људске ресурсе господин Милош Јанковић.

 

  Говор Председника УППС ГО Ниш можете преузети овде