ОДГОВОР НА НЕИСТИНЕ АКТУЕЛНОГ ПРЕДСЕДНИКА УВПС ЉУБОМИРА ДРАГАЊЦА

Аутор : Милорад Петковић, председник ГО УППС Ниш и портпарол УО УППС

     У вези саопштења за јавност УВПС од 02.06.2015.године,у електронским медијима, где се спомиње и моје име дајемо једину и праву истину.

    Чуди ме лицемерност актуелног председника УВПС господина Драгањца! Изгледа да се са тог састанка ” сећа “ само онога што њему лично одговара а то је неистина коју јавно пласира,а од стварне истине бежи “ко ђаво од крста”.

     А истина је само једна а она је изречена пред целокупним саставом на одржаном састанку 25.05.2015.године., а она гласи:

    На моје питање ??? ДАЛИ ЋЕ ГЛАВНИ ОДБОР УВПС ПОДРЖАТИ ПРОТЕСТЕ КОЈЕ ЋЕ УППС ЗАЈЕДНО СА ФБ ГРУПОМ ОРГАНИЗОВАТИ?

Јасно и недвосмислено је изјавио:

ДА НА ЊИХОВУ ПОДРШКУ НЕМОЖЕМО РАЧУНАТИ И ДА НАС У ТОМЕ НЕЋЕ ПОДРЖАТИ!

    Забрињава чињеница, да иако највећи кривац, поред тадашњег министра одбране Шутановца и директора ФСОВО Милојка Миловановића због којих се данас тужимо са државом , он се отворено ставља својим ставовима и понашањем на страни туженог РФ ПИО.

     Одакле му право да даје своје генерално мишљење да ће исплата по тужбама бити, искључиво по вредности бода 9,02 а не 9,40 како је регулисано Службеним листом који ову материју прецизно регулише.Оваква његова тврдња наводи на чињеницу да се он недвосмислено отворено и јасно приклонио туженој страни.

    Изјављујем уколко господин Драгањац или било ко други се договара са туженом страном на штету КВП, онда ће сваки појединац, поднети тужбу за надокнаду штете због штетног договора од горе наведене господе.

    Истовремено њему и сличнима у име преко 25.000 КВП, јавно одузимамо право да у наше име договара било какво решење у вези корекције пензије за 11.06%.

Све друге изјаве и ставови, које актуелни председник УВПС износи су чиста НЕИСТИНА.

Један Коментар за “ОДГОВОР НА НЕИСТИНЕ АКТУЕЛНОГ ПРЕДСЕДНИКА УВПС ЉУБОМИРА ДРАГАЊЦА”

  1. laufer каже:

    Господине Петковићу, као сведок, који сте присуствовали овом састанку и износили мишељење аутентичног и законом регистрованог удружења и постављли права питања и упознаали јавност, заслужујете све честитке.

    Није много важно то што Драгањац настоји да демантује аутентичну истину и не прихвата све што му не одговара. Упућени су на то навикли, јер никада није био спремаан да истини погледа у очи. И то чини пред свим присутнима овог састанка. Својеврсна дрскост, егоцентричност, непоштовањње, штетно понашање…

    С пуним правом сте констатовали да их морамо тужити за све штетне уговоре, јер се отворено ставио на страну туженог.

    Чланство му је одузело право да у њихово име може да одлучује, овде договарања ме може бити, јер је све регулисано Уставом, Законим и Уставним одлукама… Хвала вам на представљеној истини. Поздрав.

Постави коментар

Морате бити пријављени да би сте поставили коментар.